Voetganger omgekomen op E411: bestuurder pleegt vluchtmisdrijf

Een archieffoto van de A4/E411.
Google Maps Een archieffoto van de A4/E411.
Een voetganger is vorige nacht omgekomen toen hij de E411 ter hoogte van Corroy-le-Grand overstak. Dat melden de Waals-Brabantse hulpdiensten. 

De bestuurder van het voertuig pleegde vluchtmisdrijf. Er wordt een expert ter plaatse gestuurd. De hulpdiensten werden iets voor 4 uur opgeroepen voor het ongeval.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Arthur Houben

    Wat doet een voetganger op de snelweg?

  • Jan Deams

    Wat een voetganger daar te zoeken heeft kan echt niet maar vluchten na een ongeluk zeker niet. Komt met de mooie wetten die ze hier hebben gemaakt. Straffen met rijverbod van jaren heeft geen zin. Straffen met boetes en gevangenis straffen zal veel meer uithalen. En boetes naar de inkomsten van de dader want rijke lachen met een paar duizend euro's en rijden weer lekker verder.

  • Dirk Bytebier

    Straks gaat iedereen lopen bij een ongeval , zijn deze dan allemaal niet in orde met hun keuring /verzekering /drank probleem enz....hier blijkt iets serieus aan de hand we horen niks anders meer .