Voetbalcoryfee Jan Ceulemans komt op voor N-VA in Westerlo

Jan Ceulemans.
BELGA Jan Ceulemans.
Voormalig Rode Duivel en tot voor kort recordinternational Jan Ceulemans komt bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober op voor N-VA in Westerlo. Dat bevestigt huidig N-VA-schepen Herman Wijnants, die jaren met Ceulemans samenwerkte bij voetbalclub Westerlo. Ceulemans krijgt de 26ste en voorlaatste plaats, net voor lijstduwer Wijnants.

Of Ceulemans na de verkiezingen mogelijk in de gemeenteraad zal zetelen of zelfs een mandaat opnemen, zal volgens Wijnants nog moeten blijken. "In de politiek is net als in het voetbal alles mogelijk, dus daar gaan we niet op vooruitlopen", zegt Wijnants, die Ceulemans er naar eigen zeggen graag bij wilde voor zijn kennis en netwerk op het vlak van sport. 
36 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Francois saas

  ik zou zeggen succes , maar ik snap het niet ...is het voor de bekendheid om stemmen te halen en later voor de centen ?

 • René Lippeveld

  Jan is degene die mij van Belgische voetbal leerde houden, hij alleen ! U kunt zich voorstellen hoe ik mij nu voel. Maar het blijft elkeens recht om partij te kiezen voor wie zij of hij wil. Niettemin triest.

 • ka Van der Linden

  Eindelijk, einde van het cordon ! B edankt sterke Jan !

 • Anne Callebaut

  Een verkeerde beslissing Ceulemans,je zal dat zien. NVA een partij tegen de Vlaming.

 • Luc Scheepers

  Jan, blijf bij je leest.