Vlaams gezin op all-invakantie treft halfnaakt lingeriemodel tijdens fotoshoot aan zwembad

"En dat terwijl er nog veel kinderen wakker waren"

Onverwacht bezoek in het viersterrenhotel 'Les Amandiers' in Arles, Zuid-Frankrijk.
rv Onverwacht bezoek in het viersterrenhotel 'Les Amandiers' in Arles, Zuid-Frankrijk.
Het gezin van Laurent uit Halle kreeg gisteren in hun viersterrenhotel in Zuid-Frankrijk een wel erg pittige portie randanimatie voorgeschoteld. Voor de ogen van zijn kroost vond een pikante fotoshoot met een model in lingerie plaats. "Een vergissing," verdedigt het hotel zich.  

De zwoele zomertemperaturen liepen gisterenavond extra hoog op aan het zwembad van hotel Les Amandiers in de Franse Camargue. Een fotograaf besloot in dit viersterrenhotel een shoot te organiseren met een lingeriemodel, gehuld in een pikant setje dat weinig aan de verbeelding over laat. Niet alle hotelgasten konden die onvoorziene animatie appreciëren. "We zaten na het avondeten rustig iets te drinken in de bar van het hotel, met mijn vrouw en kinderen van 9 en 11 jaar," vertelt Laurent uit Halle, die een all-inverblijf boekte in Les Amandiers bij TUI. "Plots, op minder dan 25 meter voor onze neus, begon een fotograaf aan het zwembad foto’s te nemen van een half uitgeklede vrouw. Het was een uur of negen à half tien en er waren nog veel kinderen wakker. Ook de zoon van het bevriend koppel waarmee we op vakantie zijn, die zeven is." 

Fotofestival

Is de kinderanimatie vandaag de dag een stuk pittiger, of had de schaars geklede dame zich van hotel vergist? "Dit was uiteraard niet de bedoeling," verontschuldigt de woordvoerder van hotel zich. "Er vindt op dit moment een fotofestival plaats in Arles. Een fotograaf kwam ons aan de balie vriendelijk vragen of hij enkele foto's mocht nemen aan het zwembad. We gaven toestemming, maar wisten niet op voorhand dat het om een pikante fotoshoot ging. Dat is natuurlijk compleet ongepast in een kindvriendelijk hotel. Zodra we het in de gaten kregen, hebben we meteen ingegrepen en hen gevraagd om weg te gaan." Volgens vakantieganger Laurent duurde het toch net iets te lang voor het hotel actie ondernam. "Het duurde nog tien à vijftien minuten voor het model werd weggehaald, terwijl de security er gewoon op stond te kijken. Ik heb contact opgenomen met TUI, die me beloofden hun licht op te steken bij het hotel. Maar ik verwacht niet dat ik er nog iets van zal horen." Bij TUI reageren ze geschrokken op het voorval en beloven ze uit te zoeken wat er mis is gelopen. 
339 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hilde Eykens

  Van tui moet je zelfs niet verwachten dat ze reageren

 • Anneke Vansichem

  Dat zien ze op het strand toch ook. Daar liggen ze nog wel half naakt

 • Frederic Berx

  Laten we onze kinderen vooral nog preutser opvoeden en leren dat naakt slecht is. Pffff triestige moraalridders zijn we geworden. En vooral heel erg hypocriet. Ipv zo te reageren leer je je kinderen dat er niks mis is met naaktheid. Door zo puriteins te reageren krijg je laten idd een pak gefrustreerde mensen...

 • Johnny Schaeken

  Wat een bekakte mensen zijn er toch,dat is toch mooi om naar te kijken.en volgens mij zal de papa ook wel aan het kwijlen geweest zijn

 • Fanny Synave

  Ga eens naar t strand met de kids