Vijf miljoen paaseitjes voor personeel en bewoners in ziekenhuizen en rusthuizen

RV
Met Pasen in aantocht heeft chocoladeketen Leonidas besloten om vijf miljoen paaseitjes te schenken aan het zorgpersoneel en de bewoners van ziekenhuizen en rusthuizen. Het bedrijf wil zo naar eigen zeggen het personeel dat onder grote druk staat door de coronacrisis en de meest geïsoleerde mensen een hart onder de riem steken.

Leonidas benadrukt dat de eitjes volgens de meest strikte hygiënische maatregelen worden uitgedeeld. 

“We hebben een mateloze bewondering voor de eerstelijnsgezondheidswerkers die een moeilijke strijd leveren tegen de epidemie. De mensen die in het ziekenhuis liggen en in rusthuizen wonen, mogen momenteel geen bezoek ontvangen. (...) Op deze manier hopen we hen onze steun te betuigen en hen eraan te herinneren dat we hen niet vergeten", zegt CEO Philippe de Selliers.

Lees ook: Zelfs chocolade paashaasjes krijgen mondmaskers
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • chantal Jacobs

  Fantastisch initiatief. Hopelijk worden de psychiatrische ziekenhuizen niet vergeten,waar patiënten ook niet naaf huis mogen en geen bezoek mogen ontvangen.

 • Jolien Termote

  En weer worden mensen met een beperking, in de psychiatrische ziekenhuizen, in de jeugdsector,... vergeten. Ook zij mogen net zoals in het rusthuis niet naar buiten, niet naar huis, ... Het zou leuk zijn als er nu ook eens aan deze mensen wordt gedacht.

 • Danny Vandevijvere

  Een prachtig gebaar. Top.

 • Philomena Vanderweyen

  Top!! deze kleine gebaren gaan er misschien toe bijdragen dat de mensen in de zorg zich een beetje gesteund gaan voelen.

 • Annie Vermeulen

  Super dat is nu ook iets dat ik wou doen voor mij opvang van kinderen heb er vier en voor de mede werkers hoe kom ik er aan