Vijf mensen opgepakt bij grote politieactie tegen woninginbraken Oost-Vlaanderen

(archieffoto)
BELGA (archieffoto)
Bij een grote politieactie tegen woninginbraken in Oost-Vlaanderen zijn gisteravond vijf mensen opgepakt. De agenten stelden meer dan honderd pv’s op, onder meer voor verboden wapens, drugsbezit en verdachte handelingen, zo meldt de VRT.

De 170 ingezette manschappen kregen assistentie van een politiehelikopter. In totaal zijn 850 wagens en 500 mensen gecontroleerd. De federale politie was specifiek op zoek naar inbraakmateriaal. In auto’s zijn messen, een baseballknuppel en een gestolen fiets aangetroffen.

Controles op een en dezelfde plaats zijn door moderne technologie zoals de populaire verkeers-app Waze niet langer nuttig. Om de pakkans te verhogen verandert de politie de controles geregeld van locatie. 
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pierre Muylaert

  Dergelijk nieuws lees ik graag meer, proficiat.

 • Lucien De Metsler

  Inderdaad Mr Vermeyen , als "ze" echt willen iedere W-End aan de Franse grens , de ene bestelwagen na de andere, met vreemde nr platen ,dat zou een wonderbare visvangst zijn , maar ze controleren liever een brave Belg om te zien of hij geen pintje gedronken heeft !! véél minder werk .

 • ludwig maenhaut

  Vergeet ze geen pamperke aan te doen. En een werkstraf van 2uur te geven...

 • William Beausoleil

  Verboden wapendracht en verboden drugsbezit, dat ken ik. Dat staat in het strafwetboek. Maar wat zijn "verdachte handelingen" ?

 • Dirk Cappelier

  En nu waarschijnlijk weer vrijgelaten door ons wereldvreemd links gerecht.