Vier wagens betrokken bij zware botsing op A12 in Aartselaar

Marc De Roeck
In Aartselaar is vannacht een ernstig ongeval gebeurd op de A12. Verschillende voertuigen knalden er op elkaar op het kruispunt met de Langlaarsesteenweg in de richting van Brussel. 

Vermoedelijk negeerde een van de wagens het stoplicht. In totaal raakten vier voertuigen betrokken bij het ongeval. Verschillende ambulances gingen ter plaatse. De middenbaan was er volledig versperd.

Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Etienne Boeckx

  Smartphone ongevallen er zullen er nog veel gebeuren !

 • Arie Verwimp

  En pas in 2021 worden deze kruispunten aangepakt? Veel te laat dus en er zullen nog veel zware ongevallen gebeuren daar.

 • Robert DE REU

  Hier is voorlopig geen sprake van dronkenschap of intoxitatie, vermoedelijk iemand rood licht geneegeerd, volgens kenners is dit een zeer gevaarlijk kruispunt, zal wel zo zijn dan ik ken het persoonlijk niet, maar direct beginnen over blaascontroles verhogen is er echt een beetje over vindt ik, sorry Jeannine.

 • Danny Holdensrath

  Zoals steeds in Belgie, wordt alles voor de helft gedaan, waarom is die tunnel niet doorgetrokken tot aan de ring van Antwerpen. Zoals ze hier in de streek zeggen, half zen gat uitgevoerd.

 • Marc Haaren

  Hadden ze jaren terug al moeten opgelost hebben, die kruispunten daar