Vier minderjarigen in Brussel opgepakt voor verkrachting 13-jarig meisje

Photo News
In Brussel zijn vier minderjarigen opgepakt nadat ze een dertienjarig meisje zouden verkracht hebben. De vier zouden het meisje naar een woning hebben gelokt en haar daar verplicht hebben tot seks. Dat meldt de krant La Capitale. Het Brusselse parket wil enkel bevestigen dat er een onderzoek loopt en geeft verder geen commentaar, omdat alle betrokkenen minderjarig zijn.

Een van de verdachten zou een ex-vriendje zijn van het slachtoffer. De vier betrokkenen maakten een video van het gebeuren en gebruikten die om het meisje te dwingen haar mond te houden, tot haar vader de feiten achterhaalde. Volgens La Capitale zou de man ermee gedreigd hebben het recht in eigen handen te nemen maar kon de politie de daders eerder arresteren. 

Twee verdachten zouden de feiten hebben toegegeven, maar zeggen dat alles met toestemming van het meisje gebeurde, de anderen ontkennen alles. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eduard janssens

  Straffen als een volwassene enige taal die ze verstaan.!!

 • jan eerkens

  Ultra-strenge bootcamps om het uitschot opnieuw op te voeden a.u.b.

 • Jacky Vanderplas

  Wat wil je met zulke politiekers.die niet anders doen dan de kiezers bedonderen .als de kop ziek is vlogt heel het lichaam

 • José Gonzales

  Het onderzoek loopt. Dat wil zeggen wordt binnenkort geseponeerd.

 • Lea Van Heybeeck

  Minderjarigen die al opgegroeid zijn tot echte criminelen. Zo zie je maar hoe goed ouders hun kinderen opvoeden, niet moeilijk dat de opvoedgestichten vol steken. Een goei draai rond hun oren zoals vroeger, maar neen blijf ze maar pamperen het zal nog erger worden.