VIDEO. Zwaar geval van verkeersagressie in Brussel

Het schokkende voorval speelde zich af in Sint-Joost-ten-Node
VTM Nieuws Het schokkende voorval speelde zich af in Sint-Joost-ten-Node
Bij een ernstig geval van verkeersagressie zijn afgelopen weekend twee gewonden gevallen in Sint-Joost-Ten-Node. Op sociale media circuleren schokkende beelden van het incident ter hoogte van de Linnéstraat op de autoloze zondag.

Op beelden gemaakt door een buurtbewoner is te zien hoe een man, een voetganger die volgens getuigen het zebrapad overstak, bewusteloos wordt geslagen door een autobestuurder. Een tweede man gaat de chauffeur van de wagen te lijf en opnieuw vallen er rake klappen. Omstaanders proberen de vechtersbazen te stoppen, maar deze willen van geen wijken weten. 

De politie was snel ter plaatse. Zowel de voetganger als de automobilist werden naar het ziekenhuis gebracht. De voetganger die bewusteloos op de grond lag, verkeerde even in levensgevaar. Uiteindelijk overleefde de man het brute geweld. Hij ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

Zowel de voetganger als de bestuurder zullen op een later tijdstip verhoord worden, meldt de politie.
70 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dimitri Mols

  Hoe lang gaan wij da eigelijk nog allemaal blijven verdragen , strengere maatregelen en sancties , wil ik met veel plezier een stukje meer belastingen betalen.

 • Ria Van Tornhout

  Het is triestig dat wij ons land zo laten verloederen. Willen onze politici niet zien dat het uit de hand loopt

 • wim CLAES

  rue linné, rue verte, het kwartier achter rue aerschot en de rue brabant is de wildwildwest en iedereen doet daar ongeveer wat hij wil.straten om te mijden. toevallig net daar gebeurd...

 • Rudi Swinnen

  De kieslijsten van de PS in Brussel al eens bekeken ? Geen enkele uitspreekbare naam , maar hun aanhang is stemgerechtigd . Het gevolg kan je raden

 • patrick feyen

  Wanneer worden de politici eindelijk wakker