VIDEO: Vrachtwagen neemt verkeerde afslag en gaat dan maar spookrijden op afrit E40

rv
Een vrachtwagenchauffeur haalde gisteren halsbrekende toeren uit op de afrit van de E40 in Aalter.

De chauffeur besefte ter hoogte van de werken aan het op - en afrittencomplex dat hij de verkeerde afslag genomen had. In plaats van nog geen kilometer om te rijden besloot hij rechtsomkeer te maken en al spookrijdend terug te rijden richting autosnelweg.

Op de smalle afrit kwamen twee vrachtwagens en een auto hem tegemoet gereden, maar dat liet de chauffeur niet stoppen. Op het 'kruispunt' met de autosnelweg hield hij daarna het verkeer dat de E40 wilde verlaten op en moest hij uit stilstand invoegen op de autosnelweg.

Het mag een wonder heten dat hier geen ongelukken zijn gebeurd.

Andere spookrijder

Gisterenochtend werd nog een andere spookrijder gefilmd toen hij over de pechstrook raasde op de E314 ter hoogte van Diest.
68 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Werner Gielis

  hopelijk hebben ze de nrplaten van deze kandidaat-moordenaars

 • Klaas Dhont

  Ik ken het bedrijf. De logo was zichtbaar in het filmpje. Loco Trans Sped uit Polen. Heb ze de link doorgestuurd en de politie ook ingelicht. Benieuwd of ze iets gaan doen.

 • ralph ERNST

  Wel Mr Dauwe inderdaad is het eenvoudiger voor de politie om zich achter een brugpijler, haag, .... op te stellen om te flitsen. Dit brengt meer op en kost geen moeite.

 • Werner verschooten

  Wie zich dagelijks op de baan begeeft, ziet deze toestanden wel vaker. Wat is de zinvan regels en wetten als je ze niet laat naleven en controleert? Je moet maar eens nagaan hoe vrachtwagens het inhaalverbod bij regenweer weglachen...

 • Leen Goethals

  Victor, ik denk dat je de situatie daar niet kent want de oprit richting kust is daar al maanden afgesloten en blijft afgesloten!