VIDEO: Vader en zoon in ziekenhuis na knokpartij aan pitabar in Antwerpen

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Op de Rooseveltplaats is gisterenavond een vechtpartij uitgebroken aan een pitabar. Twee mannen, vader en zoon, zaten er op het terras alcohol te drinken maar dat was niet naar de zin van de uitbater, die zelf ook geen alcohol verkoopt. Het kwam tot een stevige vechtpartij. 

“De uitbater had de mannen aangesproken op hun gedrag en toen kwam het tot een handgemeen. Het zag er uit als een massale vechtpartij maar er waren blijkbaar vooral ook veel omstaanders."

"De twee mannen werden uiteindelijk afgevoerd naar het ziekenhuis met verwondingen. Een van hen liep ook een beenbreuk op, dus de gevolgen zijn wel serieus te noemen", vertelt woordvoerder Wouter Bruyns. 

Politicus Filip Dewinter (Vlaams Belang) postte een filmpje van de knokpartij op Twitter.
101 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roman Grauls

  Iedere uitbater zou er problemen mee hebben als je meegebrachte drank op zijn terras zou drinken. Het geweld is er natuurlijk te veel aan.

 • Ignace Ameel

  Ik denk niet dat er 1 uitbater is in heel België die er gelukkig mee zou zijn dat men zijn zelf meegenomen drank gaat concumeren op zijn terras. Ok, hij heeft het recht in eigen handen genomen en moest de politie gebeld hebben.

 • Bartenmelissa Van den Meersschaut

  Die zaak heeft veel eigenaars die het recht in eigen handen nemen precies....

 • Frank Van den Bulck

  Voor mij een met Cognac geflambeerde pita graag !

 • Patrice Haemers

  breng de Rijkswacht terug aub.