VIDEO: Trouwstoet verstoort opnieuw verkeer in Gent: één bestuurder opgepakt

In Gent is het verkeer zondagnamiddag alweer zwaar verstoord door een trouwstoet. Een bewoner filmde de stoet toen die in de Brugsevaart passeerde rond 17.00 uur vanuit zijn appartement en postte de beelden op Facebook. "Op dat moment stonden ze er al een tijdje", zegt hij.

De politie bevestigt dat ze meldingen binnen kregen van een luidruchtige trouwstroet waar enkele agressieve bestuurders bij waren. "We hebben de stoet kunnen onderscheppen in de Drongensesteenweg", klinkt het. "Een agressieve bestuurder is administratief aangehouden, de anderen zijn weggereden." De politie heeft momenteel geen gegevens over de overige bestuurders.

De aangehouden bestuurder zal verhoord worden. De stoet zou zeker in de Sleepstraat, de Brugsevaart en de Drongensesteenweg gepasseerd zijn.

RV112 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Teirlynck

  Wacht binnenkort komt er nog een moskee bij in Gent,ze verplichten ons te verhuizen mercie meneer de burgemeester. Altes.

 • eric verschueren

  Ben geen racist, maar genoeg is genoeg........... zoals al vele jaren

 • bart verloy

  Dikke proficiat aan het bruidspaar .

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Indien het Belgen waren geweest hadden ze allemaal een PV aan hun broek gehad.

 • Fons Billen

  het kiesvee van SAMEN moet men wel met rust laten !