VIDEO. Porsche gaat in vlammen op na ongeval in Brussel, omstaanders bevrijden zwaargewonde bestuurder

Er zijn beelden opgedoken van de Porsche die in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen is opgegaan aan de Naamsepoort in Brussel. Bij dat ongeval raakte de bestuurder van de luxewagen ernstig gewond.

De vlammen laaiden hoog op en de auto brandde helemaal uit. Hoe het ongeval gebeurde, is nog steeds onduidelijk. Wel kon de politie vertellen dat de Porsche rond 3u30 in de nacht van vrijdag op zaterdag betrokken raakte bij een aanrijding met twee andere wagens, een Audi en een Mercedes. 

De bestuurder kon door omstaanders uit zijn wagen bevrijd worden, maar liep wel ernstige verwondingen op. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis. Op de beelden is te zien hoe de man de eerste zorgen krijgt toegediend en de hulpdiensten komen toegesneld. 

Uiteindelijk werd de bestuurder zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere wagens bleven ongedeerd. De juiste omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.

De luxewagen ging aan de Naamsepoort in vlammen op.
rv De luxewagen ging aan de Naamsepoort in vlammen op.11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • boeken cops

  Veel volk op straat om 3 u 30 in Brussel. Waarschijnlijk moet daar gigantisch veel nachtwerk zijn. Alleen maar goed voor de economische vooruitgang natuurlijk.

 • andre van de wege

  is diene porsche waarmee de wever met zijn friend reed met een valse nummerplaat,

 • Ronald Van Beneden

  Was het een Hybride?

 • Morren Lindsy

  Een wagen ontploft niet zomaar, da's filmrealiteit. De banden ja en de airbags maar de tank normaal niét!

 • Dieter Delombaerde

  @Geert Wauters eerst de feiten kennen dan speculeren...