VIDEO. Pairi Daiza opent compleet nieuwe wereld in het park: zo gaat het eruitzien

Een impressie van het nieuwe deel van Pari Daiza.
Pairi Daiza Een impressie van het nieuwe deel van Pari Daiza.
In dierenpark Pairi Daiza in Brugelette (Henegouwen) gaat zaterdag een heel nieuw parkdeel open. In The Last Frontier zal je onder meer beren, wolven, poema’s, elanden, zeeleeuwen en andere dieren uit Canada kunnen bewonderen. De eerste beelden zijn alvast veelbelovend.

De nieuwe ‘wereld’ strekt zich uit over een oppervlakte van 8 hectare, wat ongeveer overeenkomt met meer dan 10 voetbalvelden. Afgelopen week kon je op Twitter al volgen hoe de wolven en de Amerikaanse zwarte beren op verkenning gingen in hun nieuwe verblijven. (lees hieronder verder)

In de nieuwe wereld zal je ook kunnen logeren in een resort met een hotel en vakantiehuisjes. Die zullen uitzicht bieden op de dieren. Er kunnen zo’n 250 gasten verblijven.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ann De Waegeneire

  Een pracht park heb er over twee jaar geweest , het is als een sprookje je kan zelfs dieren aanraken heb ik ondervonden bij de giraffen , het is een ware belevenis . Gaan er zeker terug vooral om de wolven en beren te zien

 • marie-claire de bosscher

  mooiste dierenpark dat ik ooit bezocht heb, echt prachtig is het daar !

 • Lore Kluwer

  Prachtig park in het echt, maar door de oververzadiging van de foto komt die pracht helemaal niet tot haar recht. Oké, fellere kleuren vallen op, maar moet je daarom de schuifregelaar helemaal naar rechts slepen?

 • Wim Offermans

  Wie investeert jaarlijks zoveel geld en moeite, de themaparken zijn buitengewoon.

 • Ivan Smissen

  Fantastisch park. De dieren zijn eigenlijk zelfs niet nodig voor mij. Gewoon al in die mooie internationale tuinen wandelen, thee drinken in een Chinees theehuisje en lunchen met authentieke Russische gerechten in een eveneens authentieke Russische lodge en zo veel meer. Zoveel oog voor detail. Het is ronduit fantastisch.