VIDEO. Nieuwe verkeerscampagne bewijst: spijt komt altijd te laat

Medialaan
Met haar nieuwe verkeerscampagne ‘Had ik maar…’ wil verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety aantonen dat spijt altijd te laat komt. Volgens de organisatie begint verkeersveiligheid bij jezelf. Door je gedrag aan te passen en bewuster en veiliger te rijden, kom je al een heel eind.

In de video zien we een begrafenisondernemer die verschillende bestuurders oppikt. Iemand die gedronken heeft, zich aan het opmaken is, te snel rijdt, enzovoort. Op het einde blijkt dat de begrafenisondernemer geen mensen vervoert, maar een doodskist van een van hen.

De volledige video kan je hieronder bekijken:
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Theo Van Hoof

    Trek die campagne maar eens open naar ALLE weggebruikers. Een groot aantal van de ongevallen met zwakke weggebruikers kan je probleemloos catalogeren bij het hautaine gedrag van de zwakke weggebruiker. Een omgekeerde driehoek (B1) aan een rotonde is voor 99,9% van de fietsers van generlei waarde. Een C1, zonder onderbord, wordt door 99,9% van de fietsers genegeerd.

  • Hugo Van Haevre

    vooral de fietsers mogen zich eens aanpassen, ze geven je nog de tijd niet om te stoppen rijden zonder te kijken door, beseffen niet dat ze met hun eigen leven spelen