VIDEO: Minister Gatz is geen tegelplakker, dat bewijst hij op 'Dag van de Jeugdhuizen'

Sven Gatz, politicus en binnenkort ook professioneel danser?
Screenshot Twitter Sven Gatz, politicus en binnenkort ook professioneel danser?

'Dag van de Jeugdhuizen' moét al dansend gevierd worden. Daarover bestaat geen twijfel. Ook niet bij Vlaams minister van Jeugd, Sven Gatz (Open Vld). Hij trok vandaag naar enkele Brusselse jeugdhuizen - niet voor een duffe toespraak, wel voor een echte 'dance battle'. En die nam hij serieus: geen tegelplakker, maar enkele wel 'uitgedachte' danspasjes. Tot groot jolijt van de Brusselse jongeren die versteld staan van wat de minister uit z'n benen en armen tevoorschijn tovert. Meneer Gatz, als er een nieuwe 'Sterren op de dansvloer' komt, doet u dan ook mee?
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • bogus bogus45

  Zeer genant, om te huiveren.

 • caro evi

  En die wil mijn favoriete radio waar ik al 20 jaar naar luister, Topradio, het zwijgen op leggen? Dus zo 'jong van geest' is hij in het geheel niet.

 • Els Yde

  Op muziek van topradio ?

 • bart simpson

  hij zou beter keer al die radiozenders dat hij wil afschaffen keer herbekijken of hij ga zelf mogen zingen vo liedjes te hebben vo te dansen

 • Alberiek Denbetweter

  Hij kan alleszins beter dansen dan politiiek voeren.