VIDEO: Drones vereeuwigen Gent als digitale postkaart

rv

Vijf jaar na de lancering van Ghent in Motion hebben de makers een opvolger klaar. Met Ghent from The Sky verleggen ze de grenzen met nieuwe spectaculaire luchtbeelden gemaakt met behulp van drones. 

"Betere camera's en lenzen lieten ons toe om adembenemende, haarscherpe en nog meer diepgaande beelden te maken van onze mooie stad Gent. In de zomer van 2017 vlogen onze camera's twintig dagen lang boven de stad. In het toegewijd en naadloos gemonteerde resultaat spelen de middeleeuwse binnenstad en de Gentse architectuur de hoofdrol. Met deze film, een digitale postkaart anno 2018, die een onderdeel is van de documentaire 'Ghentian', willen we iedereen laten genieten van onze mooie stad in al zijn glorie", aldus de makers.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Boden

    Nu pas zie je hoe doods en verlaten deze stad is na het desastreuze circulatieplan van Watteeuw.

  • Gilbert Geldof

    Inderdaad mooie beelden, maar ik zie nergens beelden van de Brugse poort, de Muide, Dampoort en Dendermondsesteenweg, Ledeberg! Het zou al een stuk minder fraai zijn.

  • Ronald De Clercq

    Zeer mooie beelden , maar veel te dynamisch gemonteerd. Men heeft amper tijd de beelden te assimileren.