Exclusief voor abonnees

Verschillende mutaties van coronavirus vastgesteld in ons land: “De stamboom is diverser”

Archiefbeeld.
GI Archiefbeeld.
Er was niet één patient zero in België, er waren er verschillende. Er ontstonden in maart verschillende mutaties van het coronavirus in ons land. “Mensen die uit het buitenland kwamen, hebben mensen rond hen besmet. De stamboom van het virus is in België daardoor diverser dan elders.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • erik evenepoel

  Morgen lezen we weer ergens dat dat niet klopt en dat het virus overal dezelfde stamboom heeft.

 • Mark Van Damme

  Zou dit virus misschien toch al langer hier zijn?

 • Tony Pauwels

  Vanuit de vier windstreken werd het binnen gebracht door mensen die geen vijf minuten stil op een stoel kunnen zitten. Mooi is dat! Tevreden met het resultaat? Was het het waard?

 • LUDO SPRANGERS

  De genomen maatregelen zijn goed maar te laat genomen alhoewel de overheid of wetenschappers zeggen dat ze nu veel besmettingen hebben voorkomen. Ja de eerste fase “geen paniek het is maar een griepje “ zal bij de meeste mensen toch blijven hangen en nog vele malen worden aangehaald. Maggie en Marc worden niet meer vergeten.

 • Richard Derijcke

  En dit allemaal om toch maar niet te moeten toegeven dat ze beter de skiërs in quarantaine hadden moeten zetten.