Verschillende huiszoekingen in Limburg in kader van drugsonderzoek

(Archieffoto)
photo_news (Archieffoto)
In het kader van een onderzoek naar drugsgerelateerde feiten hebben politieagenten dinsdag verschillende huiszoekingen uitgevoerd in onder meer Maasmechelen, Lanaken en Bilzen. 

Zo vielen speurders binnen in een appartement op de Oude Baan in Eisden (Maasmechelen) waar beslag werd gelegd op een voertuig. In Veldwezelt (Lanaken) belden agenten aan bij een woning. Verder kregen panden in Bilzen en Zutendaal het bezoek van de speurders. Enkele mensen zijn voor verhoor meegenomen.

Het parket van Limburg kon dinsdagavond nog niets zeggen over het onderzoek en de daaraan gekoppelde huiszoekingen. Woensdag volgt waarschijnlijk meer informatie. Het onderzoek is in handen van de lokale politie Lanaken-Maasmechelen. Bij de invallen kreeg de lokale recherche bijstand van de federale politie.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.