Vermoord tijdens het joggen: vrouw die in koffer van auto in Samber werd gevonden, was moeder van twee

VTM Nieuws
Het parket van Namen bevestigt dat het lichaam dat in de Samber gevonden is dat van een jogster is. Het lichaam van de 42-jarige moeder van twee kinderen werd gisteren in een voertuig in het water gevonden. Er is een man opgepakt, maar die ontkent elke betrokkenheid.

De politie werd gisteren iets voor 9 uur verwittigd door een getuige die een man een vrouw had zien slaan en opsluiten in de koffer van een wagen. Een uur later vonden de agenten de auto in het water, in Flawinne, in de provincie Namen. De bestuurder van de wagen kon in de buurt worden opgepakt. Er was ook sprake van een tweede lichaam, maar het parket bevestigde gisteren enkel dat er een auto werd opgevist.

Tijdens een persconferentie vandaag bevestigde het parket van Namen dat het lichaam dat van een jogster is. Het slachtoffer was een 42-jarige neonataloge van het ziekenhuis in Namen, Wivinne Marion. De vrouw was moeder van twee en woonde nabij de plaats van het misdrijf.

In het onderzoek is een man opgepakt. Hij wordt ervan verdacht de jonge vrouw te hebben gedood en nadien het voertuig in de rivier te hebben gedumpt. 
De verdachte zelf zegt dat hij zich niets kan herinneren. Hij is vandaag in staat van beschuldiging gesteld voor moord en wederrechtelijke vrijheidsberoving, zo deelt het parket van Namen mee. 
32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jana Vercauteren

  Zo vreselijk droevig. Wat een onmenselijk iemand om een onschuldige vrouw te doden. In een beschaafd Westers land als België kan dat toch niet ?! Toch is het met regelmaat dat mensen hier vermoord worden

 • Barry Behiels

  Geen woorden voor... Maar we geven als maatschappij ook alleen commentaar als feiten zich voordoen. En wenden zo vaak ons hoofd weg , om diverse redenen . Dat alles moet kunnen heeft zeker gevolgen op allerlei vlakken... Met onder meer dit trieste lijden voor de familie...

 • Elisa deJong

  Dave Janssens, lees tweede helft van de opmerkimg van Marc v cauter en je weet het antwoord v deze gruweldaad. Hoe minder we God erkennen en dienen, hoe meer ellende in deze wereld..

 • daniel daue

  Hij kan zich niets meer herinneren en daarmee is de kous af zeker

 • Jan De Smet

  Dat zal weer een strenge enkelband worden.