Vermiste Gert-Jan Dobbelaere uit Zaventem terecht

Gert-Jan Dobbelaere (23) is terecht. Zijn familie kreeg vannacht het nieuws dat hij oké is. “We weten nog niet veel meer, maar we krijgen hem snel terug naar België”, laat zijn broer Steven weten.
RV Gert-Jan Dobbelaere (23) is terecht. Zijn familie kreeg vannacht het nieuws dat hij oké is. “We weten nog niet veel meer, maar we krijgen hem snel terug naar België”, laat zijn broer Steven weten.
De 23-jarige Zaventemnaar Gert-Jan Dobbelaere, die sinds 27 juli vermist was in Bosnië-Herzegovina, is terecht. Zijn familie kreeg vannacht het nieuws dat hij oké is. “We weten nog niet veel meer, maar we krijgen hem snel terug naar België”, laat zijn broer Steven weten. “Iedereen bedankt om ons te helpen zoeken. Jullie hulp betekende enorm veel.” 

Volgens het parket Halle-Vilvoorde werd de jongeman gevonden door de politie van Sarajevo. Over de redenen waarom hij al die tijd onvindbaar leek, wordt geen commentaar gegeven. "Die zijn privé", meldt het parket.

Gert-Jan was alleen op reis en had op 27 juli voor het laatst contact met zijn broer toen hij in het Kroatische Dubrovnik zat. Op 31 juli zou hij terugkeren naar België omdat hij een sollicitatie had. Maar hij daagde niet op en was sindsdien onbereikbaar. Op 29 juli haalde hij nog geld af in Sarajevo. De familie was doodongerust en lanceerde een opsporingsbericht op Facebook, dat massaal gedeeld werd. 

De Cel Vermiste Personen startte maandag een onderzoek omdat de verdwijning als onrustwekkend beschouwd werd. Politie in de Balkanlanden ging actief op zoek naar de jongeman. Maar nu is de Zaventemnaar dus terecht. (RDK)
28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Van Hooland

  Ŕare verdwijning toch ? Maar goed opgelosr . van hooland paul

 • Vandersmissen Jacqueline

  wat is daar raar aan dat men dit privé wil houden ? het zijn toch niemands zaken wat er gebeurd is ? de jongen is gevonden en laat ons daarom blij zijn en ons onthouden van iedere commentaar !

 • monique dewaele

  aan diegenen die vragen wie de kosten betaalt .... we spreken elkaar eens als jullie dochter of zoon vermist is en jullie radeloos thuis zitten

 • Lydia Appelmans

  Veel kurieuzeneuzen hier

 • marc werbrouck

  Straf. Toen gsm's of smartphones nog niet bestonden trokken we op reis en kwamen een paar weken terug zonder enig contact met de familie. Het postkaartje arriveerde een paar dagen later.