Vermiste Antoine (20) dood teruggevonden in Doornik

Antoine was sinds zaterdagochtend vermist.
Federale Politie Antoine was sinds zaterdagochtend vermist.
De jongeman uit Brussel die sinds zaterdagochtend vermist was in Doornik, is vandaag dood teruggevonden in de Schelde. Dat meldt het parket.

Antoine Brassinne de la Buissière, die vandaag zijn twintigste verjaardag zou vieren, verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag. Rond 2 uur verliet hij een café op de Place Saint-Pierre in Doornik en sindsdien was er geen spoor van hem. Maandag begonnen de eerste zoekacties.

Het levenloze lichaam werd deze namiddag in het water gevonden met behulp van een sonar. De Civiele Bescherming en de Cel Vermiste Personen waren aan het zoeken in de buurt van een brug waar de jongeman het laatst gezien was op camerabeelden.

Het parket en de familie vermoeden dat het om een ongeval gaat. Antoine Brassinne de la Buissière was na een avondje stappen met zijn vrienden vertrokken zonder zijn vrienden te verwittigen. Hij had al meerdere glazen op. Om 3 uur verdween het signaal van zijn telefoon, langs de oevers van de Schelde.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Veronique Maelfait

  Sterkte voor de familie

 • iris dildick

  heel veel sterkte aan de ouders familie en vrienden R.I.P

 • Leonarda Van Opbroecke

  Veel sterkte aan de familie en vrienden. R.I.P

 • Bie Goovaerts

  Pffff alweer veel te vroeg van ons weggegleden... Veel sterkte voor iedereen die in plaatske in zen hart had voor antoine

 • Carine Peeleman

  Innige deelneming