Vermist echtpaar laat zes kinderen thuis achter

Shujaar Yawary (40) en Kauhsar Hussain (38) zijn al sinds 26 december 2019 vermist.
Politie Shujaar Yawary (40) en Kauhsar Hussain (38) zijn al sinds 26 december 2019 vermist.
De politie en het parket in Charleroi vragen om uit te kijken naar het vermiste echtpaar Shujaar Yawary en Kauhsar Hussain. Het Belgisch koppel van Afghaanse origine is sinds tweede kerstdag 26 december 2019 vermist. Ze vertrokken die donderdag met hun bestelwagen. Hun zes kinderen lieten ze thuis achter.

Het opsporingsbericht is vandaag 13 januari - bijna drie weken na de verdwijning - verspreid. Yawary (40) en Hussain (38) verlieten tussen middernacht en 06.00 uur's ochtends hun woning in de de Rue de la Station in Carnières (Morlanwelz), ten westen van Charleroi. 

De twee reden weg in een witte VW Transporter met nummerplaat 1-CNZ-869. De bestelwagen werd teruggevonden op de verlaten bedrijfssite van Inter-Béton in de Rue de Montigny in Charleroi. De site bevindt zich dicht bij de Samber. 

Hebt u Yawary en Hussain nog gezien of hebt u meer informatie over deze verdwijning, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook de politie ook bereiken via opsporingen@police.belgium.eu.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc Van den Bulcke

  Die laten zo maar hun eigen kinderen achter, dit verhaal stinkt!

 • emiel hayen

  Lijkt op een vlucht, s'nachts vertrekken dat klopt niet.

 • Reinhard Dauwe

  Misschien konden ze Afganistan niet missen en zijn ze teruggekeerd?

 • Marc Sierens

  Die wisten dat hier voor hun kinderen wordt gezorgd, dat volk zit met niets of niemand in ook met hun eigen kinderen niet.

 • Maren Leben

  Ze kunnen eens horen in syrië ofzo