Verkeershinder op E34 na spectaculair ongeval in Beveren

Bij een spectaculair ongeval op de E34 in Beveren zijn vanmorgen twee zwaar gewonden gevallen. Het ongeval deed zich omstreeks 11.15 uur voor op de plaats waar de R2 samen komt met de E34 richting Antwerpen.

Door invoegend verkeer dat van de R2 kwam moest een bestuurder uitwijken. De chauffeur van een andere wagen moest hierdoor een bruusk manoeuvre uitvoeren waardoor het tot een zware aanrijding kwam tussen vier personenwagens op de linkerrijstrook.

Eén van de betrokken voertuigen, een Volvo XC70 kwam door de klap bovenop een kleine Hyundai terecht. De bejaarde bestuurder van de Hyundai moest door de hulpdiensten uit zijn voertuig bevrijd worden, net als de bestuurder van een Audi A4 die achteraan ingereden was op de Hyundai.

Beide bestuurders werden zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Volvo en de twee inzittenden van een VW Touareg bleven ongedeerd maar waren wel in shock. Door het ongeval was er de hele middag verkeershinder op de E34. Er stond een file vanaf Vrasene.

Pieters
Pieters
Pieters