Verkeershinder aan Antwerps Sportpaleis door wateroverlast

BELGA
De omgeving rond het Sportpaleis in Antwerpen kampt zaterdagnamiddag met wateroverlast. Daardoor is er verkeershinder op het op- en afrittencomplex aan het Sportpaleis. Dat meldt de Antwerpse politie.

De oorzaak van de hinder is een technisch defect aan de pompen van het nabijgelegen waterzuiveringsstation. Daardoor staat de oprit richting Gent volledig blank. De verkeerspolitie is ter plaatse en begeleidt het verkeer zodat het toch stapvoets voorbij de betrokken plaats kan. Ook de lokale brandweer is ter plaatse. 

Het is onduidelijk hoe lang de hinder nog zal duren. De politie vraagt bestuurders om de omgeving Slachthuislaan, Schijnpoortweg en Bisschoppenhoflaan te vermijden. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danièle Loos

    Dat is nu al de tweede keer in korte tijd ! Vorige keer zaten wij gegijzeld op dezelfde snelweg, met hetzelfde probleem ! Toen hebben wij drie uur en een half gereden over de afstand tussen Brecht en Boom ! En dat dan nog op een zondag, wanneer er minder verkeer is !