Verkeersagressie eindigt met messteken in de buurt van Ciney

photonews
In de provincie Namen zijn twee automobilisten slaags geraakt op een rustplaats langs de autosnelweg. Dat gebeurde deze namiddag op de N97 tussen Ciney en Havelange, meldt het parket van Namen. 

Een van de automobilisten sloeg de andere verschillende keren in het gezicht, waarna hij hem een mes in de buik stak. Het slachtoffer raakte zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar. 

De dader van de messteek, een man uit Charleroi, kon worden opgepakt. Dat gebeurde in de woning van zijn vriendin in Ciney, nadat een getuige zijn nummerplaat had doorgegeven aan de politie. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Arthur Houben

    Politie zou misschien beter auto's controleren op messen ipv op snelheid vermits er steeds meer klojo's rondrijden met een mes! Waar gaat dat gvd toch maar naartoe?! Moeten we misschien allemaal ook een baseballbat in de auto meenemen om ons te verdedigen tegen zulk crapuul met messen?!

  • Paul Corvair

    Messteken? Komen Londense toestanden dichterbij?