Verdwenen collega van vader is hoofdverdachte viervoudige moord Etterbeek

belga
Na de moord op een Indiase vrouw en haar drie kinderen, hebben de speurders een collega van de vader in het vizier. De man is sinds de feiten spoorloos, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Uit de keuken van het restaurant waar beiden werken, verdween bovendien een groot mes. De slachtoffers werden met zo'n mes de keel overgesneden. Het Brussels parket weigert nog steeds commentaar over het onderzoek. Het wil alleen kwijt dat het "geïrriteerd is over de berichtgeving".

De verdachte collega is ene Alam N., een asielzoeker uit Bangladesh. Vader Jasbir Singh (39) had recent problemen met hem op het werk. "Hij was jaloers omdat ik de rechterhand ben van de kok", verklaarde
Singh.

De man trof vrijdagavond bij hem thuis in Etterbeek het bloedbad aan waarbij zijn echtgenote (30) en drie zonen van 2,5 en 7 vermoord werden.De slachtoffers werden allen de keel overgesneden. In de flat lag het moordwapen, een professioneel keukenmes.Uit het restaurant waar Singh en N. werken, zou zo'n mes verdwenen zijn.

Momenteel lijkt de vader een perfect sluitend alibi te hebben. Het parket van Brussel reageerde afgelopen weekend niet officieel, maar niets wordt uitgesloten. Volgens het parket zelf is er nog steeds geen nieuws te melden in het onderzoek.

Lees het volledige artikel op pagina 3 van het Laatste Nieuws.