Verdacht overlijden van vrouw in Erembodegem: schoonzoon aangehouden voor moord

Politie en parket kwamen ter plaatse om onderzoek te doen.
Koen Baeten Politie en parket kwamen ter plaatse om onderzoek te doen.
De schoonzoon van de bejaarde vrouw die donderdagnamiddag dood aangetroffen werd in haar woning in de Aalsterse deelgemeente Erembodegem, is aangehouden voor moord. Dat bevestigt de Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

Het lichaam van de 72-jarige vrouw werd donderdagnamiddag aangetroffen in de inkomhal van haar woning in de Leuvestraat in Erembodegem. Het overlijden werd als verdacht beschouwd en politie en parket kwamen ter plaatse. Er was een sporenonderzoek en de wetsgeneesheer heeft het lichaam onderzocht.

De schoonzoon van de vrouw werd opgepakt en voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die hem liet aanhouden. De feiten worden momenteel gekwalificeerd als moord, maar verder onderzoek moet nog uitmaken of de man de feiten heeft gepland.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Elisa deJong

    Bang, dat t waar is, hoop zo van niet.. Arme schoonmoeder... Om zó om t leven te komen..