Verdacht overlijden op bomenkwekerij in Oostkamp

Bart Boterman
Politie en parket voeren onderzoek naar een overlijden in de Gevaartsestraat in Oostkamp. Op de oprit van bomenkwekerij Goossens werd  kort na de middag het levenloze lichaam van de zoon des huizes aangetroffen. Het gaat om de 34-jarige Adriaan Goossens. De man woonde in het huis naast dat van zijn ouders en werd door zijn familie gevonden.

Het parket ging meteen uit van een verdacht overlijden en stuurde het afstappingsteam, wetsdokter en labo ter plaatse. “Over de omstandigheden van het overlijden is nog geen duidelijkheid. Alle mogelijke pistes liggen nog open. Het gaat niet noodzakelijk om kwaad opzet en er zijn ook geen mogelijke verdachten opgepakt”, klinkt het officieel bij het parket van Brugge, dat een gerechtelijk onderzoek heeft gevorderd. 

Volgens een bron dicht bij het onderzoek waren er geen uitwendige tekenen van geweld te zien en is het slachtoffer wellicht overleden zonder dat er een misdaad aan te pas kwam. Mogelijks werd de man onwel. Dinsdag volgt een autopsie. “Die zal wellicht meer duidelijkheid brengen”, zegt het parket nog. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Derya Isin

    gecondoleerd met uw verlies,veel sterkte aan de familie.