Vandaal rukt deur uit postkantoor in Gent

DJG
Eén of meerdere vandalen hebben dit weekend zware schade toegebracht in een postkantoor in de Brugse Poort in Gent.

De deur van het kantoor Rooigem op het Emilius Segersplein is zwaar gehavend, de zware deur is volledig verbogen en uit het frame gerukt, een ware krachtmeting. Voorbijgangers wisten niet wat ze zagen. "Waarschijnlijk een ramkraak of diefstal, de deur eruit gerukt met een wagen" gokt een buurtbewoner.

De woordvoerdster van de politie Gent ontkrachtte echter die optie. "Er is deze ochtend een melding binnengekomen van vandalisme. De zaak wordt nog verder onderzocht."

Hoelang het postkantoor gesloten zal blijven en wat de schade is werd nog niet meegedeeld door De Post. Er werd wel aangeraden naar het Postpunt Total aan de Groene Vallei of Bpost in Mariakerke te gaan voor dringende zaken.

DJG5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • JAN krommentak

  Ja wie kan het hem kwalijk nemen als je niet weet hoe zo een deur open gaat het staat er niet op dat deze automatisch opent !

 • jos beverke

  Eigenaardige manier voor een open deur dag....

 • Serge Aernoudt

  Sterke kerel, wel zijn macht verkeerd aangewend.

 • Dirk Smeets

  Ontevreden klant misschien

 • Febe Chapin

  Ze moesten beter 100m de betonblokken aan de bargiebrug rukken die het hele buurt onbereikbaar heeft gemaakt. 7-8 km verder omrijden om 10 meter verder te geraken!!!