Vandaag wordt vrij zonnig, morgen kans op regen

Een man op de fiets in Berlijn, gisteren.
EPA Een man op de fiets in Berlijn, gisteren.
Na het optrekken van het ochtendgrijs wordt het vandaag vrij zonnig. Op sommige plaatsen, vooral dan in het noorden en het zuidoosten, kan het wel nog iets langer duren voor de zon het grijs verjaagt. De maxima liggen tussen 5 en 9 graden. Dat meldt het KMI.

De nacht van vandaag op morgen wordt het in het oosten van het land zwaarbewolkt met lichte regen vanaf de Franse grens. In het westen blijven er brede opklaringen aanwezig, maar kunnen nevel en/of aanvriezende mist gevormd worden. De minima liggen rond 0 of -1 graad in het westen van het land, en rond +3 of +4 graden aan zee en in het oosten van het land.

Zwaarbewolkt met kans op regen
Morgen wordt overwegend zwaarbewolkt met kans op af en toe wat regen. Maxima rond 8 graden in het centrum van het land. Ook donderdag krijgen we veel bewolking, maar het blijft op de meeste plaatsen droog. 's Nachts trekt een vrij zwakke regenzone over het land. De maxima liggen rond 10 graden in het centrum. 

Vrijdag wordt het zwaarbewolkt tot betrokken met regen. De maxima liggen rond 11 graden. Het weekend wordt wisselvallig.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.