Ga naar de mobiele website
^ Top

Vandaag even warm als in Spanje, Tenerife en Turkije

Het Laatste Nieuws
Voor zomerse temperaturen hoef je tijdens dit paasverlof niet naar het buitenland. Vandaag wordt het in ons land zelfs even warm als op de zuiderse vakantiebestemmingen Antalya, Malaga en Tenerife, zo blijkt wanneer we een blik werpen op de weerkaarten. In Hoog-België en dicht bij zee klimmen de maxima vanmiddag naar 18 graden, in het binnenland wordt het 20 tot 23 graden.

In het zuiden van Spanje, op de Canarische Eilanden en in Turkije stijgt het kwik vandaag tot begin 20 graden. Ook in ons land is het vanmiddag droog en overwegend zonnig, met een matige zuidwestenwind die aan de kust soms vrij krachtig kan waaien.

Voor wie plannen heeft om de avond buiten door te brengen: vanavond en vannacht is het helder tot licht bewolkt. Let wel: bij een afnemende wind daalt het kwik naar waarden tussen 7 en 11 graden.

Morgen blijft het droog met veel zon. Het wordt zelfs nog iets warmer

Droog met veel zon

Ook de komende dagen wordt het genieten. Morgen blijft het droog met veel zon en wordt het zelfs nog iets warmer: 20 graden hoog in de Ardennen en in een strook dicht bij zee en 23 tot 25 graden elders.

Donderdag is het eerst bewolkt maar later breekt de zon door. Het zuiden van het land maakt kans op een lokale bui en het wordt nog zowat 20 graden. Van vrijdag tot en met maandag blijft het overal droog met veel zon. De middagtemperatuur schommelt rond 16 graden. Dicht bij zee is het enkele graden koeler.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug