Van vier mislukte rugoperaties over een blaasontsteking richting CD&V-advertentie

rv
Of het ook de schuld is van N-VA is niet duidelijk, maar de vrouw die CD&V dit weekend opvoerde in haar veelbesproken advertentie waarin de Vlaams-nationalisten worden getackeld, blijkt al vier keer aan haar rug geopereerd te zijn en last te hebben van een blaasontsteking tijdens haar menopauze. Het mag duidelijk zijn dat het portret van de vrouw gewoon te koop is op internet.

CD&V pakte zaterdagmiddag uit met een advertentie van de vrouw en daarop de tekst "Ik ben 55 en ontslagen. Ik wil werken, maar niemand wil me aannemen. Volgens N-VA moet ik nu mijn huis verkopen en dan huur betalen van mijn leefloon?" De partij maakte handig gebruik van de verwarring na het interview met N-VA-lijsttrekker Jan Jambon, die in Het Nieuwsblad had laten uitschijnen dat werklozen eerst hun huis zouden moeten verkopen vooraleer ze een leefloon zouden krijgen.

Jambon en zijn voorzitter Bart De Wever zetten de misstap al snel recht, maar dat hield CD&V niet tegen in het opmaken en verspreiden van de affiche. Een manoeuvre dat De Wever gisteren in 'De Zevende Dag' maar matig kon smaken, en hij de affiche onder de neus van Kris Peeters duwde.

rv

Vier mislukte rugoperaties
Maar alsof het nog niet volstond dat de vrouw in kwestie opgevoerd wordt in een spelletje politiek moddervechten voor gevorderden, blijkt ze in haar leven niet gespaard te zijn van de tegenslagen. Maar liefst vier keer werd ze al aan haar rug geopereerd. Gelukkig voelt ze zich vandaag, dankzij de revolutionaire therapie aan het Maine Spine & Nerve Institute al een pak beter, zo vertelt 'Jeanne Reagan uit Gorham, Maine'.

rv

Jeanne blijkt ook een echte wereldreizigster en onderneemster te zijn. In Rusland lijdt ze namelijk aan een blaasontsteking door haar menopauze. Gelukkig kan ze in Chili ongetwijfeld geneesmiddelen van Fitoflavona - klinisch getest, wees gerust - kopen.

In Brazilië moet Omega 3 van Phytomais Saúde - 90 real voor 60 capsules! - soelaas brengen, waarna Jeanne in de Verenigde Staten ongetwijfeld thuis goed verzorgd zal worden dankzij het dienstenbedrijf Social Care Alba. Al die dure producten betalen - na je huur betalen schiet er met een leefloon niet veel meer over - kan dan weer met het gezondheidsplan van Populytics. En om ondanks dat alles toch nog een beetje fris voor de dag te komen, zijn er de verzorgende crèmes van Skin Clinical, 'clinically proven!'

Shutterstock
Het mag duidelijk zijn: de foto is gewoon te koop, en wel op de fotodatabank Shutterstock met de titel 'Close up portrait of senior women on a bicycle'. Volgens Shutterstock heeft de dame in kwestie haar portretrecht afgestaan en verdient ze dus geen geld aan haar affiches. En dat zonder huis, het zit een mens soms ook gewoon niet mee.

rv
rv