Vader slaat kleuterjuf van zijn kind in Antwerpse school

De ingang van De Kameleon (foto Google Maps)
Google Maps De ingang van De Kameleon (foto Google Maps)
In Antwerpen is een 50-jarige man aangehouden nadat hij donderdag de kleuterjuf van een van zijn kinderen had geslagen. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen vrijdag en wordt bevestigd door het Antwerps parket. De man zou kwaad zijn geweest omdat de juf zijn kind had gestraft. 

Donderdagnamiddag kwam het tot een conflict tussen de vader en de 53-jarige juf in de stedelijke kleuterschool De Kameleon, aan het Kielpark in Antwerpen. De man zou een slag hebben uitgedeeld waardoor de vrouw verwondingen opliep in het gezicht.

Donderdagavond bood de man zich aan bij de politie. Hij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besliste hem aan te houden. Hij wordt verdacht van "zware opzettelijke slagen en verwondingen aan pedagogisch personeel", zegt Lentle Jespers van het Antwerpse parket. 
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Voet

  Van opvoeding of voorbeeldfunctie voor zijn kinderen heeft die man blijkbaar nog nooit gehoord.

 • Donald Deblaere

  En wij zijn nu kwaad omdat hij de juf strafte.

 • SERGE VOERMANTROUW

  Vroeger moest een leerkracht een boekentas hebben. Tegenwoordig een zwarte gordel. En het gaat er niet op verbeteren.

 • Ingrid Charlier

  Mooi voorbeeld voor zijn kind.

 • johan vankeirs

  Het respect is overal ver te zoeken zowel in het onderwijs,conducteurs NMBS,politie,gezagdragers en zelfs de burgers onder elkaar.Eén vraag,hoe is het zover kunnen komen.De democratie ondermijnt zichzelf.