Vader PS-parlementslid verdacht van drugssmokkel

Het worden pikdonkere feestdagen voor PS-parlementslid Nawal Ben Hamou nu haar vader in de cel zit op verdenking van drugshandel.
PHOTO_NEWS Het worden pikdonkere feestdagen voor PS-parlementslid Nawal Ben Hamou nu haar vader in de cel zit op verdenking van drugshandel.
De vader van het PS-kamerlid Nawal Ben Hamou zit in de cel op verdenking van internationale drugssmokkel. Dat schrijft de krant Het Nieuwsblad vandaag.

De pa van het PS-lid zou het brein zijn van een bende hasjsmokkelaars uit Marokko naar West-Europa. Er had een huiszoeking plaats bij de arrestant maar er werd niets aangetroffen. Dat gebeurde wel bij een collega van de man die in een fabriek in Vilvoorde werk. Naast 17 kilo hasj werd er ook een grote som geld gevonden. Samen met de vader van Hamou zitten nog vier andere mannen in de gevangenis.

Hamou die voor haar verkiezing bij de politie werkte is nota bene gehuwd met een agent die gespecialiseerd is in drugszaken. De politica stuurde de volgende mededeling in de wereld: 'De arrestatie van mijn vader is een enorme beproeving. Ik ken het dossier niet, en ik ken de redenen niet waarom hij is gearresteerd. Ik hoop, uiteraard, dat het een onterechte beschuldiging is.'