Vader Axel Witsel stapt in de politiek

Thierry Witsel.
Thierry Witsel.
Thierry Witsel, de vader van Rode Duivel Axel Witsel, stapt in de politiek. De Luikenaar staat op de zevende plaats op de Luikse PS-lijst voor het Waals parlement. 

Hij deelt naar eigen zeggen de waarden die de Franstalige socialisten uitdragen. “Ik ben klaar om mijn ideeën te verdedigen”, aldus Witsel senior aan de kranten van Sudinfo. De Luikse lijst wordt getrokken door Jean-Claude Marcourt, huidig onderwijsminister in de Franse Gemeenschapregering (Fédération Wallonie-Bruxelles). 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marc castermans

  Die wil het fortuin van zijn zoon helpen aanvullen bij de parti scandaleu.

 • Didi Bellens

  Gaat dit weer eens een mode worden dat ouders van voetballers zich in de politiek werpen. Man man man toch, hopelijk krijgen ze geen vat in de politiek.

 • Jan Van Leive

  Een gat in de markt , de bekendheid van zoonlief uitbuiten , dat loont , zie maar naar papa Kompany

 • Geert Vandewalle

  Oei, de waarden van de Franstalige PS, ik zou die woorden toch niet in mijn mond durven nemen, want deze zijn zeer laag.