Uplace: "Positief signaal voor ondernemersklimaat in Vlaanderen"

kos
Uplace zelf reageert tevreden op de beslissing van de Vlaamse regering. Met de beslissing kiest de Vlaamse regering voor "een rechtszeker en standvastig beleid" en voor "jobcreatie en sociale integratie", zo klinkt het in een eerste reactie. "Dit is een positief signaal voor het ondernemersklimaat in Vlaanderen".

Hoewel de kogel nog niet definitief door de kerk is, wijst Uplace erop dat de regering met deze beslissing het Uplace-project "voor de tiende keer steunt". "Ze kiest definitief voor Uplace als trekker voor duizenden jobs en voor sociale integratie in een regio die al jaren snakt naar een nieuwe economische en sociale boost", staat te lezen in een persbericht.

Volgens Uplace is de Vlaamse regering tegemoet gekomen aan de bezwaren die tijdens het openbaar onderzoek naar voor zijn geschoven. "De definitieve beslissing van vandaag is een positief signaal voor het ondernemersklimaat in Vlaanderen en bestendigt de keuze van de Vlaamse regering voor rechtszekerheid en jobcreatie", besluit de projectontwikkelaar.