Uitgebrand voertuig op buitenring in Wemmel veroorzaakt lange file

Antonissen
Een wagenbrand op de Brusselse buitenring ter hoogte van de brug van Wemmel veroorzaakt vanochtend een aanzienlijke file. "De personenwagen is volledig uitgebrand. Er zijn geen slachtoffers. Door het incident zijn twee rijstroken dicht." Dat zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Het verkeer kan er enkel over de linkerrijstrook en de pechstrook. De file groeit snel. Op de buitenring staat momenteel een file vanop het viaduct van Vilvoorde. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt verkeer van Hasselt naar Gent aan via Antwerpen te rijden.

Hoelang de hinder kan duren, is niet duidelijk. Het wrak moet getakeld worden en dan moet nagegaan worden of het wegdek schade heeft opgelopen, aldus Bruyninckx.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Herman Scheys

    Een klein incidentje en je mag 2 uur aanschuiven, ik stel voor dat men eens in Duitsland gaat kijken om te zien hoe ze dat daar aanpakken... En wat gaat er gebeuren als Brussel van de snelwegen gewone gewestwegen gaat maken met minder rijstroken, elke dag file vanaf Luik, of vanaf Hasselt...

  • Jos Plessers

    Van Hasselt naar Gent,rij via luik, Charleroi.Is een stuk om,ja.Maar ge wint een pak tijd

  • Ronny Cuypers

    Van Hasselt naar Gent via Antwerpen? Dar staat iedere morgen al een ellendig lange file. Je kan beter over de binnenwegen rijden. Dan rijd je tenminste.