Uitbater pitabar blijft in de cel nadat hij man neerstak in eigen zaak

Illustratiefoto.
Getty Images Illustratiefoto.
De Brugse raadkamer heeft vandaag de aanhouding van een 27-jarige man uit Wakken met een maand verlengd op verdenking van poging tot doodslag. In zijn pitazaak stak Behnan K. in september een 29-jarige man met een mes.

Behnan K. en Michael L. kregen het op dinsdag 18 september rond 23 uur met elkaar aan de stok in een pitabar in Wakken, een deelgemeente van Dentergem. De ruzie mondde uit in een steekpartij waarbij Michael L. in de buik werd gestoken. L. strompelde nog naar huis, maar werd met levensbedreigende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand was relatief snel stabiel.

Sluiting

De uitbater bekende dat hij uithaalde met een mes, maar de precieze aanleiding voor de feiten is voorlopig nog onduidelijk. In ieder geval kwam het in het verleden al vaker tot conflicten tussen beide mannen.

Door de aanhoudende problemen in de pitabar besloot burgemeester Koenraad Degroote enkele dagen na de feiten om de zaak drie maanden te sluiten. 

Bekijk ook:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.