Twintigers uit Namen in de cel na winkeldiefstallen in Blankenberge

De Kerkstraat in Blankenberge.
Google Street View De Kerkstraat in Blankenberge.
Vier twintigers uit Namen zijn afgelopen weekend aangehouden op verdenking van verschillende winkeldiefstallen in Blankenberge en Brugge, meldt Focus-WTV.

De politiezone Blankenberge/Zuienkerke kreeg zaterdag een oproep binnen van een winkelverantwoordelijke in de Kerkstraat in Blankenberge. De verantwoordelijke zag hoe twee vrouwen een winkeldiefstal pleegden en volgde hen verder de Kerkstraat in. 

De politie kon de dames even later in de boeien slaan. Ook hun partners werden gearresteerd na de vondst van twee koersfietsen in hun voertuigen. Die bleken gestolen uit de Decathlon in Brugge. De vier komen in aanmerking voor een vijftal winkeldiefstallen in Blankenberge en zitten in de cel. Ze verbleven op een camping in Bredene.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • miel vanparys

    Tis al langer bekend dat er een hoop schorriemorie goedkoop verblijft op die campings in bredene, om op rooftocht aan de kust te gaan, graag meer controle daarop ! Mvg van alle gedupeerde inwoners te bredene