Twintiger zaait onrust in Leuven met nepwapen

rv
Een 20-jarige man uit Bertem heeft gisterennamiddag rond 17 uur voor heel wat onrust gezorgd in de Diestsestraat in Leuven. De jongeman stond er op het balkon boven een nachtwinkel en richtte een pistool op voorbijgangers. 

De politie werd verwittigd, sloot de straat af en drong het gebouw gepantserd binnen. Daar troffen de agenten drie twintigers aan, alsook het wapen, dat een vrij verkrijgbare airsoft replica van een pistool bleek te zijn. Dat meldt de Leuvense politie.

De drie jongemannen werden meegenomen naar het commissariaat en daar bleek dat de 20-jarige uit Bertem degene was die met het wapen op voorbijgangers had gericht. Er werd proces-verbaal opgesteld en de politie nam het wapen in beslag. 
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Lemmens

  Die komt er wel met een pak pampers vanaf.

 • Jan Boden

  Niet content van Tobback waarschijnlijk.

 • Patrick Bosmans

  Ik was toevallig ter plaatse en heb de 3 daders geboeid gezien op enkele meters van mezelf en het waréallemaal Belgen, Vlamingen - waarschijnlijk zelfs Leuvenaars !!

 • johny daneels

  boven een nachtwinkel??? uitbaters???? zijn vaak nieuwkomers....de hel breekt los, en als het nu nog niet is, zal ni lang meer duren

 • Jakke Troost

  Laten opdraaien voor gemaakte kosten.