Twintiger uit Vilvoorde tegen agenten: "Ik zal jullie moeders verkrachten"

Lukas
Een twintiger uit Vilvoorde is veroordeeld tot een effectieve celstraf van acht maanden omdat er tegen twee agenten mee dreigde 'hun moeders te verkrachten'. 

De man ging bij een controle door het lint omdat hij zich geviseerd voelde door de politie. Hierop schold hij hen uit en dreigde ermee om 'hun moeders te verkrachten'. "Gezien de context en de reputatie van de verdachte is het aannemelijk dat de agenten deze dreigementen ernstig namen", klonk het in het vonnis. De man werd vorig jaar nog veroordeeld tot vier jaar cel omdat hij naar Syrië wilde vertrekken om er te gaan strijden. Omdat hij echter opgesloten was voor andere feiten kon hij niet gaan. Toch werd hij veroordeeld omdat hij deel uitmaakte van een Vilvoordse groep strijders.
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik lagrou

  dus daarvoor heeft men tijd Maar om sommige handtasdieven die mensen in ziekenhuis doen belanden zelfs soms sterven nadien of rolstoel rest van hu n leven!worden ongestraft blijven vrij om nieuwe slachtoffers te maken SCHANDE !!!!

 • Erik Snarevlis

  Meer van dat ! Wij zijn het beu de enige te zijn met nog een beetje respect voor de ordediensten.

 • william Masson

  Schaf die wet Lejeune af effectief is effectief en gedaan met pamperen en geen gevangenissen genoeg ? We hebben leegstaande mijnen genoeg om ze in te steken .

 • edwin Lauwereins

  Hij kan nog altijd vertrekken hé, ik zal hem niet tegenhouden

 • Gust Goris

  Schitterend gedaan justitie