Twintiger steekt broer (24) dood in Schaarbeek

Politie in Brussel (archiefbeeld).
Photonews Politie in Brussel (archiefbeeld).
In de Brusselse gemeente Schaarbeek heeft een 20-jarige man gisterennamiddag zijn 24-jarige broer doodgestoken. Dat meldt het Brusselse parket. De dader, de 20-jarige Y.B., is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst voor doodslag. De juiste omstandigheden en het motief voor de feiten zijn nog onduidelijk.

De feiten speelden zich rond 14.30 uur af in een appartement aan de Georges Rodenbachlaan in Schaarbeek. Beide broers woonden er met hun ouders, maar die waren niet aanwezig op het moment van de feiten. Om een nog onduidelijke reden kregen de twee broers het aan de stok, waarbij de 20-jarige Y.B. zijn 24-jarige broer Y.B. verschillende malen met een mes in de buik stak. Het slachtoffer overleefde die steken niet.

Het Brusselse parket is ter plaatse gekomen, samen met het labo van de federale politie, een wetsdokter en de onderzoeksrechter. Die laatste heeft deze voormiddag de 20-jarige verdachte verhoord. Tijdens dat verhoor legde de man bekentenissen af, waarna hij in verdenking werd gesteld voor doodslag. 
12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Manten Kalle

  Probleem lost zichzelf op.

 • guy perain

  Goe bezig mannen!!

 • Yves Van Rossem

  Vroeger werden onenigheden uitgepraaat ;;; nu met het mes beslecht ... De maatschappelijke normen zitten heden op een laag pitje.

 • Bart Denanon

  In plaats van stoere verklaringen neer te schrijven zouden jullie beter wat medeleven tonen met de ouders. Gelukkig nieuwjaar pff.

 • Anneke Braem

  Ocharme die ouders, ene dood en ene in de gevangenis pfff