Twintiger komt om na botsing tegen boom in Hamont-Achel, twee andere inzittenden gewond

(Archieffoto)
Belga (Archieffoto)
Bij een zwaar verkeersongeval in Hamont-Achel is vanochtend een jongeman om het leven gekomen. Het gaat om een 22-jarige man uit Hamont-Achel. Dat bevestigde de lokale politie HANO. Hij was een van de inzittenden van een personenwagen, die om een onbekende reden tegen een boom knalde. Er vielen nog een zwaar- en een lichtgewonde.

De aanrijding gebeurde kort voor 4.30 uur op De Kiekoet in Hamont-Achel. De brandweer van de hulpverleningszone Noord-Limburg moest ter plaatse komen om de inzittenden uit het wrak te bevrijden. 

Een 22-jarige inzittende is overleden. Daarnaast raakte een 20-jarige man zwaargewond. De letsels waren niet levensbedreigend. De derde inzittende, eveneens een 22-jarige man, liep lichte kwetsuren op. Het parket van Limburg stuurde een verkeersdeskundige om de juiste omstandigheden na te gaan. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.