Ga naar de mobiele website
^ Top

Twintiger die zeven uur onwel op tram zat, overleden

De twintiger was 's ochtends op tram 24 gestapt, zeven uur later merkte een passagier op dat de man in een rare houding lag. Hij gaf geen teken van leven meer.
Benoit De Freine De twintiger was 's ochtends op tram 24 gestapt, zeven uur later merkte een passagier op dat de man in een rare houding lag. Hij gaf geen teken van leven meer.

De jongeman die vorige week zeven uur lang onwel op een tram zat in Antwerpen, zonder dat iemand dat opmerkte, is overleden. Op camerabeelden was te zien hoe de 27-jarige 's ochtends rond 7 uur achteraan plaatsnam in de drukbezette tram en er onmiddellijk in slaap viel. Pas omstreeks 14.40 uur zag een andere passagier dat er iets mis was: de twintiger vertoonde een eigenaardige kleur en gaf geen teken van leven meer. De passagier verwittigde de trambestuurder die meteen een noodoproep uitstuurde. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de man te reanimeren. Hij werd uiteindelijk overgebracht naar het Middelheimziekenhuis. Daar is hij vandaag overleden. 
22 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ken Cornelis

  Dat er hier mensen zijn die de chauffeur durven beschuldigen is ronduit schandalig! Ik ben zelf buschauffeur geweest in Antwerpen stad,constant heel druk. En hij zat helemaal achteraan in de tram,kan je toch niet verwachten dat die chauffeur dat ziet? Mensen die achteraan op- en afstappen,da's wat anders,maar dan nog is het gevaarlijk om met de vinger te wijzen vind ik.

 • geert linthout

  Sterkte aan familie ,

 • Jeremy Vercauteren

  Normaal plaats ik hier nooit iets, maar ik kan de dommigheid niet meer aan. Misschien allemaal eens naar jezelf kijken, burgerplicht? Als je iemand zit slapen op openbaar vervoer is het toch maar een kleintje om eens te polsen naar zijn halte, als die niet wakker wordt dan weet je dat er iets scheelt.. België, het land van egoïsme en asocialiteit. 7u tot er iemand iets doorhad, het is een schande. En niet alleen de chauffeur, maar ook JIJ als medemens.

 • Sandra Durdin

  Zo erg voor deze jonge man en dit door de schuld van de chauffeur die hem na al die tijd niets heeft opgemerkt na elke eind halte of via de camera die er hangen .. heel veel sterkte aan de familie vrienden

 • Patjeam Pm

  Volgens mij hebben de chauffeurs pauze na een rit of zo,die had dat al moeten zien é,maar de lijn chauffeurs zijn bende rodeo rijders

Meld een bug