Twee zwaargewonden bij verkeersongeval in Hoeilaart

Op de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart zijn vanavond twee personen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Een derde persoon raakte ook gewond, maar was er minder erg aan toe dan de andere twee slachtoffers. Dat meldt de brandweer van Overijse. De juiste omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk, een verkeersdeskundige van het parket moet een en ander onderzoeken.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18.30 uur, toen een Aixam, een brommobiel, aangereden werd door een personenwagen. Vervolgens raakte ook nog een andere wagen betrokken bij de aanrijding. Eén van de inzittenden van de brommobiel werd door de klap uit het voertuig geslingerd en door de bestuurder van het derde voertuig in zijn wagen gelegd in afwachting van de hulpdiensten. Die persoon bleek zeer zwaargewond, net als de tweede inzittende van de brommobiel, die uit het voertuig moest bevrijd worden. Beiden zijn, onder begeleiding van een MUG-team, overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de personenwagen die de brommobiel aanreed, raakte ook ernstig gewond, maar was er minder erg aan toe dan de andere slachtoffers. Ook die persoon is overgebracht naar het ziekenhuis.