Twee zestigers uit Maasmechelen overlijden in fietsongevallen

kds
Maasmechelen heeft vandaag twee zestigers verloren in het verkeer. De twee stierven op verschillende plaatsen op nagenoeg hetzelfde moment.

Vanmiddag om 11.50 uur werd een fietser aangereden door een voertuig op de Kuilenweg in Maasmechelen. “Het slachtoffer, een man van 64 jaar uit Maasmechelen werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij later aan zijn verwondingen overleden”, laat men weten bij politie Lanaken-Maasmechelen. Het parket vorderde een verkeersdeskundige om de omstandigheden van het ongeval vast te stellen.

Een andere man (65) uit Maasmechelen werd aangereden in het Nederlandse Klimmen. Hij was onderweg met een groepje wielertoeristen. Een 86-jarige automobilist uit Voerendaal had de fietser niet gezien. Het slachtoffer overleed ter plekke.  Ook hier deed de politie onderzoek naar het ongeluk.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Robert DE REU

    Eerst en vooral mijn medeleven aan vrienden en Familie,. Toch wil ik hier een kleinigheid aan toevoegen de regering wil iedereen op de fiets als ze konden zouden ze zelf onze auto afpakken, mede met de opkomst van de elektrische fiets zijn er meer en meer fietsers, het gevolg zal dus zijn dat er ook meer slachtoffers onder de fietsers zullen vallen, spijtig maar het staat niet op verbeteren.