Twee rijstroken versperd door omgevallen boom op E40 in Ternat

Twitter
Op de E40 richting Brussel in Ternat zijn twee rijstroken versperd door een omgevallen boom. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Weggebruikers moeten rekening houden met ruim een uur file.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadt verkeer op lange afstand aan om van Gent naar Brussel te rijden via de E17, N16 en A12, en van Gent naar Hasselt via Antwerpen. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Alex De Groot

  Dat moet daar in Ternat serieus gewaaid hebben want hier in Haaltert was er nauwelijks wind

 • Hugo De Rijck

  Daar staan allemaal bomen die overrijp zijn en bij de minste verkeerde windstoot afbreken Dus verwijderen is de enigste oplossing

 • Johnny chanet

  De bomen staan er om het geluid tegen te houden en om in de mate van het mogelijke stank en fijn stof te neutraliseren. Want we vermoorden elkaar zo graag door ons veelvuldig gerij.

 • stijn rogiers

  2 jaar geleden net op dezelfde plek

 • maurice joosten

  nog meer bomen langs de autostrade plaatsen en nog korter bij de rijbaan .... da is om ongevallen vragen , weet ik al jaaaaaaaaaaaren maar blikbaar de HEREN niet