Twee mannen komen om bij zwaar ongeval met een Porsche in Wijnegem

Marc De Roeck

Bij een zwaar verkeersongeval op de Houtlaan in Wijnegem zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen om het leven gekomen.

Het ongeval vond plaats omstreeks 3.30 uur. De bestuurder van de auto verloor de macht over het stuur. De wagen, een Porsche, knalde daarop met hoge snelheid tegen een boom langs de kant van de weg. Het voertuig brak in verschillende stukken. De inzittenden, een man uit Wommelgem van 1973 en een man uit Schoten van 1968 droegen volgens de politie vermoedelijk hun gordel, maar werden alsnog uit het voertuig gekatapulteerd. Ze waren allebei op slag dood.

Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. De Houtlaan was een hele tijd afgesloten voor alle verkeer.

Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Deidio Vanhiere

  Spijtig, maar desondanks is hoge snelheid wellicht de oorzaak. Vermoedelijk een goeie dosis haantjesgedrag zal wel meegespeeld hebben.

 • Robbert lammerinks

  deze brug is altijd al een probleem geweest, voor de vernieuwing werkte het ontdooi mechanisme niet en na de vernieuwing heb je juist op die plaatsen onder de brug een zonk in het wegdek. zelfs met 70 km/u is dit een lastig stuk. Doe hier ook eens iets aan . sterkte aan de families

 • Yoko Cleiren

  Verschrikkelijk wat sommige mensen hier posten. Uiteindelijk zijn hier nog steeds 2 mannen om het leven gekomen. Jullie kennen het volledige verhaal nog niet eens en jullie hebben al een oordeel. In plaats van wat dingen te verzinnen zou je beter je mond houden en wat mee leven met de familie die ze achterlaten. Ze zullen het zwaar genoeg hebben en commentaar van mensen die niets weten hebben ze zeker en vast niet nodig nu.

 • Joost Hemmen

  Ach vele voor oordelen van mensen die zelf misschien geen voertuig bezitten. Wie rijd er wel eens niet te hard? Mijn rechtervoet is ook veels te zwaar . Ik wens de familie s vrienden en collega's Veel sterkte toe .En laat de iedere kritiek links liggen .RIP

 • Jack Vanderveen

  Wat ook aan de basis heeft mogen liggen van dit ongeval, men moet het maar op uw bord krijgen als nabestaanden. Daar gaan jaren van vreugde en blijdschap. Kan echt lang duren voor de directe nabestasnden weer hun leven oppakken. Opmerking is van ervaringsdeskundige!