Twee gewonden bij steekpartij aan Brussels Zuidstation

(Archieffoto)
Belga (Archieffoto)
In de buurt van het Brusselse Zuidstation zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt bij een steekpartij. De feiten speelden zich om 15.50 uur af in de Overdekte Straat in Sint-Gillis. 

Twee slachtoffers werden zwaargewond afgevoerd, maar verkeerden niet in levensgevaar. Voorlopig werden nog geen daders opgepakt. Mogelijk waren er geen andere personen bij betrokken en dienden beide slachtoffers elkaar enkele messteken toe. Volgens de politie zijn de exacte omstandigheden van de steekpartij echter nog onduidelijk. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • JAN krommentak

  Leg het maar bij op de stapel !

 • Eric Deleu

  Normaal nu waarom vermeld men dit nog ?

 • Dirk Bytebier

  Straks is een ongewapend persoon een grote sukkelaar geworden waar gaan we naar toe ? En dan zou men niet mogen opkomen voor uiterst rechts , stel me serieus de vraag !

 • Ingrid Vantroostenberghe

  Verwarden zeker. Ik voel mij niet meer "normaal" omdat ik niet met een mes,zwaard, bijl, revolver of andere wapens rondloop. Dat blijkt de normaalste zaak te zijn tegenwoordig

 • Hilde Eykens

  Dat ze elkaar snel allemaal afmaken zo blijven de echte asielzoekers over