Twee doden bij kop-staartbotsing op E34 richting Antwerpen

De Roeck
Op de E34 richting Antwerpen is deze ochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd ter hoogte van Oelegem (Ranst). Daarbij vielen twee doden, bevestigt de federale politie. De snelweg richting Antwerpen was een tijdlang volledig afgesloten, maar is inmiddels weer vrijgemaakt.

Een wagen reed in de richting van Antwerpen op een andere wagen in de staart van een file, waardoor dat tweede voertuig gekneld geraakte tegen een vrachtwagen. De dodelijke slachtoffers vielen in het aangereden voertuig. Er is verder nog sprake van één lichtgewonde. 

De snelweg richting Antwerpen was een tijdlang volledig versperd, maar is intussen weer vrijgemaakt, meldt het Vlaams Verkeerscentrum op Twitter. Het is er wel nog aanschuiven. Bestuurders kunnen omrijden via de N2 en A58 in Nederland om vervolgens Antwerpen vanuit het noorden te bereiken via de E19, adviseert het verkeerscentrum.

De Roeck18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Temmerman

  Rudy van Wayenberge , als je door een andere wagen achteraan op die vrachtwagen geduwd wordt wat hier het geval is, heeft die signalisatie weinig belang. Dat betonijzer is zo te zien ook door de vooruit gegaan,spijtig genoeg met slechte afloop.

 • Kees Simons

  Ongelooflijk dat Belgie, na la die jaren, nog steeds helemaal niets aan file beveiliging doet!

 • Catherine Evers

  Veroorzaker levenslang rijbewijs ontzeggen...

 • Rudy van Wayenberge

  Mogelijk was de wettige signalisatie wel aangebracht voor de uitstekende lading, maar die kan verplaatst of beschadigd zijn door het ongeval, werk voor het parket dus en niet voor de specialisten hier achter hun pc!

 • Bernaerts Diane

  Dat was altijd mijn grootste angst op de autosnelweg: geplet worden tussen twee (vracht)wagens, en daarom durf ik al jaren niet meer op de snelweg te rijden.